KOSOVËLAJME

Publikohet audio në mes të një oficerit të BIA-s dhe një të dyshuari për ‘spuinazh’

The Geopost ka siguruar një audio, ku dëgjohen duke biseduar Srgjan Rosiq dhe Bedri Shabani.

Megjithëse, audio në disa pjesë është e censuruar, aty kuptohet qartë se Bedri Shabani, i dyshuar për bashkëpunëtor të shërbimit serb të inteligjencës, kërkon që BIA t’i ndihmojë atij dhe njerëzve të tij që ta kryejnë një punë.

Florenti Company
Market Florenti
Koha
Market Florenti

“Çka mendon? Do t’i pyesësh ata tuajt, ta shtyejnë këtë apo do të flenë?”, i ka thënë Shabani oficerit të BIA-s.

Ndërsa, Rosic i thotë se “do ta shtyejnë, porse paksa janë … presin të zgjohen…”

Më tej, Shabani thotë se duhet vepruar asisoj, që dikush tjetër ta ngacmojë tërthorazi, e më pas ne t’ia vëmë benzinën dhe të marrë flakë edhe më shumë”.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme: