KOSOVËLAJME

“S’e marr vesh se si Kurti edhe pas Banjskës arrin t’i inatos aleatët”: Selimi komenton zhvillimet e fundit

Në dritën e reagimeve të ashpra amerikane si pasojë e ndalimit me doemos të menjëhershëm nga qeveria kosovare, ish-Ministri i Jashtëm, Petrit Selimi është shprehur se “nuk e marr vesh paaftësinë e plotë ose mosgatishmirëinë” për t’u koordinuar në vendime me aleatët perëndimorë nga Qeveria e Kosovës; dhe se pas edhe sulmit paraushtarak dhe terrorist të Banjkës “arrijmë që ende t’i inatosim”.

“Unë nuk e kuptoj plotësisht paaftësinë e plotë (që tregon amatorizmin) ose mungesën e vullnetit (që tregon diçka shumë më të keqe dhe të keqe) për të koordinuar lëvizjet tona diplomatike dhe të dialogut me aleatët kryesorë. Edhe pas Banjskës arrijmë t’i zemërojmë të gjithë aleatët tanë”, ka shkruar Selimi në “X”.

Market Florenti
Koha
Florenti Company