KOSOVËLAJME

SHSKUK-ja hap konkurs, Vitia: Mbi 300 punonjës të rinj në shëndetësinë publike

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka bërë të ditur se mbi 300 punojnës të rinj do të punësohen së shpejti në shëndetësinë publike.

Ai ka bërë të ditur se tashmë është hapur konkursi nga SHSKUK për 200 infermierë të profileve të ndryshme. Ndërsa ka thënë se së shpejti do të hapet konkursi dhe për 70 mjekբ specialistë.

Koha
Market Florenti
Florenti Company
Market Florenti

“Me këto investime në burime njerëzore, po e reduktojmë ngarkesën në punë dhe po e përmirësojmë cilësinë e shërbimeve për pacientët tanë”, ka shkruar Vitia në Facebook.