KOSOVËLAJME

Tahiri: Anëtarësimi i Kosovës në KiE në këtë kohë të ndjeshme do të kishte rëndësi strategjike

Ish-zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri, ka folur për rëndësinë e anëtarësimit të Kosovës në Këshill të Evropës.

Ajo ka bërë me dije se anëtaresimi në këtë kohë të ndjeshme do të kishte rëndësi strategjike.

Florenti Company
Market Florenti
Koha

Në profilin e saj në “Facebook”, ajo ka shkruar se sovranitet në veri dhe pa hyrje në KiE Kosova do t`i ketë keq punët.

“Pa sovranitet ne veri, pa hyrjen ne Keshillin e Evropes keq per Kosoven – Hyrja ne KiE do ishte me rendesi strategjike ne kete kohe te ndjeshme..”, ka shkruar Tahiri.