ROZË

“Të kërkoj falje me gjithë zemër”, Khattabi i lutet publikisht Arbenitës për një mundësi të fundit

Fero, i cili rishtas ka ndërruar emrin e tij në Khattab, ka bërë publike sot një letër e cila i dedikohet ish-gruas së tij, Arbenitën.

Përmes mesazhit të gjatë, ish-reperi ka kërkuar falje nga modelja për të gjitha gjërat e këqija që ia ka shkaktuar.

Koha
Market Florenti
Florenti Company

Ai tha se pasi iu përkushtua fesë Islame dhe la gjithçka, më së shumti i mungon ajo dhe vajza e tyre Nina.

Pos kësaj, Fero përmes letrës po lutet për rikthim me modelen e cila e pati lajmëruar rastin për dhunë fizike ndaj saj muaj më parë.