KOSOVËLAJME

Tony Blair bën bashkë opozitën në Kosovë

Ish-kryeministri Britanik, Tony Blair i është drejtuar deputetëve të Kuvendit të Kosovës në një seancë soleme në prag të shënimit të 25-vjetorit çlirimit të Kosovës.

Blair krahas takimeve me krerët e shtetit, ai është takuar edhe me liderët e partive opozitare në një takim të përbashkët.

Market Florenti
Florenti Company
Market Florenti
Koha

Kujtojmë se partitë opozitare kanë pasur dallime kohëve të fundit, veçanërisht për shkuarjen e vendit në zgjedhje, nëpërmjet shpërndarjes së Kuvendit.

LDK dhe AAK nuk e kanë përkrahur iniciativen e PDK-së për të shpërndarë Kuvendin dhe shkuarjen në zgjedhje të parakohshme.