KOSOVËLAJME

U bë shtetas kosovar me dokumente false, arrestohet i dyshuari në Zubin Potok

Është arrestuar një person në Zubin Potok, nën dyshimin se është paraqitur rrejshëm si shtetas kosovar.

Ai këtë e kishte bërë përmes dokumenteve të falsifikuara, ku edhe ishte pajisur me letërnjoftim, pasaportë dhe patentë shofer.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

Arrestimi i tij u krye pasi i dyshuari u paraqit për t’i vazhduar afatin këtyre dokumenteve.

Atij i është caktuar masa e ndalimit për 48 orë.