KOSOVËLAJME

U vazhdohet edhe për dy muaj paraburgimi tre të dyshuarve për sulmin në Banjskë

Gjykata Themelore në Prishtinë ua ka vazhduar masën e paraburgimit tre të dyshuarve për sulmin në Banjskë.

Vladimir Toliq, Blagoje Spasojeviq dhe Dushan Maksimoviq u është vazhduar paraburgimi edhe për dy muaj.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

Lajmi u bë i ditur nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

“Ju njoftojmë se pas kërkesës së Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës për vazhdimin e masës së paraburgimit në çështjen penale kundër të pandehurve V.T, B.S dhe D.M,  Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti Special me datë 22.04.2024 ka marr vendim dhe ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, ashtu që masa e paraburgimit tre të pandehurve iu është vazhduar në kohëzgjatje dy muaj”,  tha Mirlinda Gashi për express.