“Një numër i madh i qytetarëve serbë nuk i besojnë më Listës Serbe dhe nuk do t’i përgjigjen votimeve kështu që kjo ka qenë edhe më parë, qysh prej vitit të kaluar kam besuar se LS-së nuk do t’i përgjigjen”, tha Zeqiri.

Më tej ai foli edhe për thirrjen e Listës Serbe drejtuar qytetarëve serbë, ku tha se kjo parti nuk është e gatshme të ballafaqohet me realitetin, prandaj kalkulon në bojkote.