02LAJME

Zhduket një vajzë në Vushtrri, babai e lajmëron në polici

Babai në Vushtrri e ka raportuar të zhdukur vajzën e tij të mitur.

“PERSON I ZHDUKUR- Rr. Dëshmorët e Kombit, Vushtrri / 22.03.2024 – 11:45. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se vajza e tij e mitur viktima femër kosovare nuk është kthyer në shtëpi pasi që ka përfunduar mësimin dhe nuk dihet se ku gjendet. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.

Florenti Company
Market Florenti
Koha