LAJME

Avokati serb që vizitoi varrezat e familjes Jashari, ndalohet përsëri nga policia serbe

Avokati serb, Çedomir Stojkoviq, ka njoftuar se përsëri është ndaluar nga policia serbe dhe është marrë në pyetje, në pikën kufitare mes Serbisë dhe Hungarisë në Horgosh.

“Më ndaluan sërish ilegalisht në pikën kufitare, në Horgosh, këtë herë gjatë daljes nga vendi”, ka shkruar Stojkoviq në platformën X.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

Ai ka thënë se policia serbe e ndaluan për të njëjtat arsye, pasi kishte bërë homazhe në varrezat e familjes Jashari në Prekaz dhe se përfaqëson politikanin serb të opozitës, Nikolla Sanduloviq.