“Sot mora lajmin tronditës për vrasjen e Besar Nimanit, këtij sportisti të jashtëzakontë. Fisnikëria dhe burrëria  e tij në sport dhe në jetë më kanë bërë përshtypje të madhe. Me fitoret e tij të shumëta dikur na bënte krenarë, kurse sot me vdekjen  e tij tragjike na shkaktoi dhembje e dëshprim të madh. Familjes së tij të gjerë dhe fansave të tij të shumtë iu shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta”, shkruhet në postimin e Luan Krasniqit

Kujtojmë që Besar Nimani gjatë karrierës së tij në boks nuk kishte asnjë humbje, madje në 27 meçe, ai kishte fituar 26 herë