02SPORT

‘Shpërthen’ talenti mitrovicas i KF Fushë-Kosova U21, realizon super gol në kampionat

Talenti mitrovicas, 20 vjeçari Riad Kostanica, lojtar i Fushë Kosova U21, ka ‘shpërthyer’ ndeshjet e fundit në kampionatin e të rinjve të Kosovës, duke shënuar gola fantastikë.

Kostanica, mbrojtës i qendrës i ekipit KF Fushë Kosova U21, me një shtatlartësi të admirueshme prej 186 cm, premton shumë për të ardhmen e futbollit shqiptar.

Koha
Market Florenti
Florenti Company

Për tej faktit se 20 vjeçari është një prej mbrojtësve më të mirë të kampionatit për të rinj, në ndeshjet e fundit, ka shënuar 2 gola fantastik kundër ekipit të Ballkanit dhe të Liris.

Një e ardhme premtuese duket se do e presë talentin Kostanica, nëse vijon të japë ndeshje dhe emocione të tilla në kampionat.

VIDEO