KOSOVËLAJMESHNETA

Dy raste me koronavirus dhe tre me grip të derrave po trajtohen në spital

Në Klinikën Infektive të QKUK-së aktualisht po trajtohen tre raste me grip të derrave dhe dy të tjera me koronavirus.

Kjo u bë e ditur për Front Online nga infektologu Arben Vishaj.

Market Florenti
Florenti Company
Koha

“Ne për momentin i kemi duke i trajtuar 3 pacientë me Influenza AH1N1, dhe 2 pacientë me COVID-19”, deklaroi ai.

Ai tha që gjendja e tyre është stabile, përveç njërit që e kishte më të rëndë.