02LAJME

I arrestohen ish-zyrtarët për korrupsion, Agim Bahtiri ndal telefonin

Agim Bahtirit i arrestohen ish-zyrtarët për kurrupsion, ai e ndal telefonin.

Janë arrestuar dy ish-zyrtarë të komunës së Mitrovicës, Faruk Mujka dhe Hysen Muzliukaj, që detyrën e ushtronin gjatë qeverisjes së Agim Bahtirit.

Koha
Florenti Company
Market Florenti

Ky i fundit është kontaktuar nga Gazeta Sinjali për ta marrë një koment mbi ndalimin e ish-zyrtarëve të tij, të dyshuar për korrupsion.

Por, ai e ka ndalë telefonin – menjëherë pasi e ka marrë vesh nga kush po kontakohet.

Ndryshe, Prokuroria Speciale ka konfirmuar se janë kryer bastisje në dy lokacione: në shtëpinë e Faruk Mujkës dhe atë të Hysen Muzliukaj.

Gjatë bastisjes në njërin lokacion janë gjetur dhe sekuestruar 60 mijë euro.