LAJME

Këngëtari Blendiar Bytyqi publikon hitin e ri “Oj dritë e syve”

Një emër i ri i cili po shkëlqen në skenën muzikore me një zë të veçantë dhe talent të mrekullueshëm është këngëtari, Blendiar Bytyqi, shkruan Mitropol.

Së fundmi ai ka publikuar hitin e tij më të ri, “Oj dritë e syve” në bashkëpunim me këngëtarin, Readi.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

Ky projekt i ri nga Bytyqi është pritur mjaft mirë nga publiku.