02SHNETA

LAJMI I FUNDIT: Dr.Gëzim Berisha zgjidhet drejtor mjekësor në spitalin e Mitrovicës

Dr.Gëzim Berisha është zgjedhur sot drejtor mjekësor në Spitalin “Sami Haxhibeqiri” në Mitrovicë.

Ditori merr vesh nga burimet e veta brenda spitalit se nga sot e tutje drejtor mjekësor në këtë spital do të jetë Gëzim Berisha.

Market Florenti
Koha
Florenti Company

Kujtojmë se Berisha është ndër kardiologët më të mirë në vend dhe rajon./Ditori/