KOSOVËLAJME

Ministria e Arsimit, për bartje të nxënësve në jug e veri të Mitrovicës kontrakton një biznes individual

Ministria e Arsimit dhe Inovacionit, ka kontraktuar kompaninë, e cila do ë bëjë transportin e nxënësve me nevoja të veçanta në qendrën burimore “Nënë Tereza” Mitrovicë e Jugut dhe shkolla speciale “B. Kosovës” Mitrovicë Veriore.

Në bazë të të dhënave në prokurimin online E-prokurimi këtë tender e ka fituar një binzes individual (BI) që është në emër të Kajtaz Pecit.

Market Florenti
Koha
Florenti Company
Market Florenti

Ky biznes është shpërblyer me kontratë që kap vlerën mbi 52 mijë euro.

“Rezultati i aktivitetit te prokurimit: Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Inovacionit, shpërblen me kontratë, operatorin ekonomik: Kajtaz Peci B.I., Brigada 141, 40000, Mitrovice, në shumën 52,540.00 euro”, thuhet në njoftimin për dhënien e kontratës e publikuar sot në E-Prokurim.

Sipas dosjes së tenderit për këtë shërbim kanë tenderuar vetëm dy kompani ku biznesi me çmimin më të lirë e ka fituar tenderin. /Indeksonline/