02KULT'ART

Nxënësit e klasave të gjashta të shfmu ‘Bedri Gjinaj’ vizituan muzeun e qytetit

Shkollat fillore dhe të mesme të qytetit të Mitrovicës herë pas herë organizojnë aktivitete anë të së cilave i njoftojnë nxënësit me vlerat të cilat i posedon qyteti i tyre, shkruan ‘Mitropol’.

Gjatë ditës së sotme shfmu ‘Bedri Gjinaj’ ka realizuar një aktivitet.

Koha
KL
Market Florenti
Florenti Company

Nxënësit e klasave u dërguan për vizitë në muzeun e qytetit.

Muzeu i qytetit të Mitrovicës është themeluar në vitin 1952 ndërsa aktualisht aktivitetin e tij e zhvillon në objektin e ish Armatës Jugosllave në qendër të qytetit./Mitropol