02SHNETA

Nxënësit e shkollës “Shaban Idrizi” vizitojnë QKMF në Zhabar

Nxënësit e klasave të para të ShFMU “Shaban Idrizi” së bashku me mësueset e tyre kanë vizituar Qendrën e Mjekësisë Familjare në Zhabar.

Ata janë mirëpritur nga personeli shëndetsor i kësaj QMF -je ,e cila udhëhiqet nga Dr. Nexharie Pllana-Islami.

Florenti Company
Koha
Market Florenti

Me këtë rast stomatologu Dr.Drilon Sherifi dhe asistentja e stomatologut Dafina Hajdari-Beka kanë mbajtur një ligjeratë edukative për rëndësinë e shëndetit oral, higjienën orale dhe kujdesin ndaj dhëmbëve .