02SHNETA

Pensionohet motra medicinale Fetie Mlinaku-Maloku, e dalluar për afërsinë dhe sjelljen me pacientët

Motra medicinale Fetie Mlinaku Maloku i ka dhënë fund punës së saj pasi ajo tashmë ka arritur moshën e pensionit, shkruan “Mitropol”.

Me një karrierë të gjatë dhe të suksesshme në shërbim të komunitetit, ajo ka dhënë një kontribut të vyer në fushën e shëndetësisë.

Market Florenti
Florenti Company
Koha
KL

Motra Fetie Mlinaku Maloku vlerësohet si një prej njerëzve të dashur dhe të kujdesshëm pasi ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në shërbim të qytetarëve, duke punuar me vullnet e pasion punën e saj.

Në shërbimin e saj të palodhur për të ndihmuar pacientët e saj, ajo u ka ndihmuar mijëra, njerëzve.

Mlinaku Maloku ka shërbyer edhe si një burim frymëzimi dhe motivimi për kolegët e saj të mjekësisë. Me një reputacion të ndërtuar mbi bazën e meritave, ajo ka qenë një shembull i vërtetë për të gjithë ata që dëshirojnë të ndjekin rrugën e mjekësisë.

Familja dhe kolegët e kanë uruar atë me rastin e pensionimit duke i uruar shëndet dhe jëtë të gjatë./Mitropol/