LAJME

Policia gjen produkte medicinale pa origjinë, Elshani: Malli duhet të shkatërrohet

Një depo në veri të Mitrovicës, për të cilën raportoi “Mitropol” ekskluzivisht, ka qenë cak i një bastisjeje nga Policia e Kosovës.

Policia në aksion është shoqëruar nga zyrtarë doganorë dhe nga Agjencia e Kosovës për Produkte Medicinale.

Koha
Florenti Company
Market Florenti

Për rastin ka folur Veton Elshani, zv. Drejtori i Policisë për Rajonin e Veriut.

“Pas verifikimit të kësaj depoje del se nuk ka punë për doganë, malli është i regjistruar, por aty ka mall që duhet të shkatërrohet dhe tash AKPPM në bashkëpunim me spitalin rajonal të Mitrovica Veri vendosin”, tha Elshani për Mitropol.