LAJME

Referendumi në veri, Elshani: Deri tani s’ka pasur probleme dhe nuk presim që të ketë

Që nga hapja e vendvotimeve në referendumin për shkarkim të kryetarëve shqiptarë në veri – pjesëmarrja në të cilën është gjer më tash ekuivalent me zero – “nuk ka pasur probleme”, ka thënë Zëvendës Komandandati për rajonin e veriut, Veton Elshani, siç e citoi Radio KiM.

“Policia e Kosovës sot po vepron sipas planit të posaçëm operativ, në përputhje me marrëveshjen me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve”, ka thënë Elshani.

Florenti Company
Market Florenti
Koha

Ne jemi këtu në rast se ka shkelje të rendit dhe qetësisë publike, por deri më tani nuk ka pasur probleme dhe nuk presim që të ketë”, ka përfunduar Elshani.