02SHNETA

Spitali i Mitrovicës hap konkurs për 23 pozita të reja

Spitali i përgjithshëm “Sami Haxhibeqiri” në komunën e Mitrovicës ka hapur konkurs për 23 pozita.

Sipas njoftimit të bërë nga Shërbimi Spitalitor dhe Klinik Universitar i Kosovës përfshijnë pozita të ndryshme brenda spitalit “ Sami Haxhibeqiri”.

Market Florenti
Florenti Company
Koha
Market Florenti

Pozitat e hapura në këtë spital janë:

 1. Një mjek specialist- urolog;
 2. Një mjek specialist- kirurg i përgjithshëm;
 3. Pesë infermierë të përgjithshëm-Bachelor;
 4. Tre infermierë të përgjithshëm- shkolla e mesme;
 5. Tri mami- bachelor;
 6. Dy mami- shkolla e mesme;
 7. Dy bachelor të shkencave të Radiologjisë;
 8. Një zyrtar i lartë në Sektorin e Buxhetit dhe Financave;
 9. Një depoist;
 10. Tre punëtorë për higjenë;
 11. Një punëtor i lavanderisë.

Duke klikuar KËTU mund të gjeni konkursin për këto pozita.