KOSOVËLAJMESHNETA

Spitali i Mitrovicës hap vende të lira pune për inferimerë dhe laborantë

SHSKUK ka hapur vende të lira pune në disa spitale të Kosovës, shkruan “Mitropol”.

Edhe Spitali i Mitrovicës “Sami Haxhibeqiri” ka hapur konkurs për vende të lira pune.

Market Florenti
Koha
Florenti Company
Market Florenti

Në konkurs kërkohen infermier dhe laborant me shkollim fillor dhe kjo po konsiderohet si absurde për shkak të licensimit dhe përgatitjes profesionale të kandidatëve të kualifikuar./Mitropol/