02SHNETA

Sukseset e Dr. Shkodran Sejdijaj nuk kanë të ndalur, merr certifikatë nga një seminar në Paris të Francës

Stomatologu i njohur mitrovicas, Dr. Shkodrani nuk di të ndalur me sukseset e njëpasnjëshme, shkruan “Mitropol”.

Dr. Sejdijaj mori pjesë në seminarin BRAT i cili u zhvillua në Paris në temat si “Teknika e zbatimit në implantologjinë orale”, “Si të përdoret implanti BRAT Express nga rastet bazë në ato komplekse” si dhe “Si të shmanget resorbimi kockor”.

Market Florenti
Florenti Company
Market Florenti
Koha

Aty në fund të seminarit stomatologut mitrovicas iu nda edhe një certifikatë e cila ia njeh kontributin në këtë seminar.

Sejdijaj vazhdon të jap kontributin e tij në ordinancat që ka në Mitrovicë, Vushtrri e Prishtinë.